Arad: GALERIE FOTO / Ţepuitoarea de la BCR are o casă modestă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: GALERIE FOTO / Ţepuitoarea de la BCR are o casă modestă
Arad: GALERIE FOTO / Ţepuitoarea de la BCR are o casă modestă

Sătenii din Cuvin, unde s-a născut şi a crescut Daniela Mihaela Szirka, şocaţi de situaţia în care se află fosta directoare BCR. Vecinii şi prietenii femeii de 39 de ani au numai cuvinte de laudă la adresa fostei directoare de bancă.

Sătenii din Cuvin, satul  Mihaelei, cea care a adus zilele trecute un prejudiciu de aproape 2 milioane şi jumătate de euro băncii la care a fost angajată ca şi directoare spun despre aceasta că este o femeie modestă, iar în timpul şcolii lua numai note de 10. Mai mult, oamenilor nu le vine să creadă că vecina lor de-o viaţă a fost capabilă să tragă o aşa ţeapă insituţiei la care a fost angajată.
„Ne-am speriat când am văzut poliţia la noi în sat. Au venit cu multe maşini şi i-au interogat pe părinţi. O cunosc pe Mihaela de ani de zile, însă niodată nu a dat impresia că ar fi o femeie falsă. Nu ne vine să credem că e vorba despre ea. Din câte am auzit de la vecini, în timpul şcolii generale avea numai note de 10”, a declarat pentru Adevărul de Seară, Mihai Boroneanţ, din Cuvin. Un alt vecin ne-a spus că soţul fostei directoare este angajat ca şofer şi că nu-şi explică ce au putut face cu atâţia bani. „Casa nu şi-au renovat-o de ani de zile şi nici nu şi-au cumpărat maşini scumpe. Ştiu doar că imobilul unde locuiesc e trecut pe numele fiului lor, de doar 14 ani, iar lângă casa lor stau părinţii Mihaelei. Nu îmi vine să cred că Mihaela a putut face aşa ceva. Este o fată de milioane!”, a declarat Viorel Băbuţ, un alt vecin.

Părinţii nu vor să vorbească
Supăraţi pe fiica lor, părinţii fostei directoare se feresc să dea ochii cu lumea. Mama Mihaelei a spus că nu are cum să comenteze situaţia, atât timp cât nu ştie ce anume a determinat-o pe fiica ei să facă aşa ceva. „Nu am ce să vă spun, căci nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu vrem să ne mai bată nimeni la uşă pentru că suntem deja foarte supăraţi”, a explicat mama Mihaelei Szirka.
Mihaela Szirka este acuzată de abuz în serviciu şi se află în arest preventiv, după ce a adus agenţiei BCR Curtici, un prejudiciu de aproximativ două milioane şi jumătate de euro.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite