Arad: GALERIE FOTO / Autostrada i-a adus casa din vis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: GALERIE FOTO / Autostrada i-a adus casa din vis
Arad: GALERIE FOTO / Autostrada i-a adus casa din vis

Ioan Hedrea din localitatea Şagu a primit 85.000 de euro pentru terenul său care stătea în calea autostrăzii Arad-Timişoara. În aceeaşi situaţie s-au trezit şi alţi localnici din Şagu, deveniţi peste noapte milionari în lei.

Oameni simpli, buni gospodari, învăţaţi de mici cu munca grea de la ţară, care nu au visat niciodată că vor ajunge peste noapte cu zeci de mii de euro în conturi, sunt astăzi mai mult decât fericiţi. În urma exproprierii terenurilor de pe ruta viitoarei autostrăzi, zeci de familii din Şagu au devenit bogate peste noapte.

Fost director de şcoală cu 85.000 de euro în cont
După ani petrecuţi în spatele catedrei, Ioan Hedrea din localitatea Şagu s-a trezit peste noapte mai bogat cu 85.000 de euro. Fost director de şcoală, bărbatul mărturiseşte că nici de ar fi fost să mai lucreze o sută de ani de acum înainte, nu ar fi reuşit să-şi pună deoparte o asemenea sumă. „Am avut 9.600 de metri pătraţi de pământ. Era teren agricol, pe care îl aveam dat în arendă unei asociaţii”, a declarat, pentru „Adevrărul de Seară”, ediţia de Arad, Ioan Hedrea, de 64 de ani.

A investit banii în gospodărie
Arădeanul norocos recunoaşte că a avut mare baftă cu hectarele de teren pe care le-a vândut. Din banii câştigaţi, bărbatul şi-a cumpărat un Opel Astra, însă nu a putut să renunţe definitv la Dacia 1310 pe care o are de zeci de ani. „Mi-am făcut încălzire centrală în casă, am izolat pereţii, mi-am pus geamuri termopan, mi-am cumpărat lemne, mi-am pavat curtea şi aşa am reuşit să stric aproape jumătate din banii primiţi”, a povestit Ioan Hedrea.
Din banii rămaşi, bărbatul vrea să-şi schimbe acoperişul casei pentru că ţiglă este deja distrusă. Arădeanul va împărţi banii şi cu fiul său.

Invidia naşte vorbe în sat
Invidioşii localităţii Şagu, cei care nu au avut norocul ca viitoarea autostradă Arad-Timişoara să treacă peste terenul lor, nu se pot abţine şi îi vorbesc de rău pe vecinii lor. „Am un vecin în satul Cuied care a câştigat 600.000 de euro în urma expropierii. Este vorba despre Victor Ciobanu. E plecat acum din ţară”, a declarat Florica Vasil din Şagu.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite