Arad: GALERIE FOTO / Aparate hi-tech pentru frumuseţe la comandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: GALERIE FOTO / Aparate hi-tech pentru frumuseţe la comandă
Arad: GALERIE FOTO / Aparate hi-tech pentru frumuseţe la comandă

Peste 100 de firme s-au adunat încă de joi la Arad, la Târgul Ar-Medic, dedicat noutăţilor în domeniul medical. Arădenii care au vrut să vadă cum arată aparatele sofisticate au putut să asiste chiar şi la o opraţie de mărire a buzelor.

Zeci de cadre medicale i-au întâmpinat, de joi până astăzi, pe arădenii curioşi să afle care sunt noutăţile în domeniul medical. De la aparatură performantă folosită în cabinetele de stomatologie, aparate pentru dezinfectare, accesorii medicale şi până la paturi de spital, toate se pot găsi în aceste zile la Târgul Ar-Medic organizat la Expo Arad.
Evenimentul a adunat 120 de expozanţi veniţi atât din ţară, cât şi din străinătate. „Participăm în fiecare an la acest târg, pentru că este prilej binevenit pentru noi de a cunoaşte şi alţi producători, de a schimba opinii cu importatorii în domeniu, precum şi cu specialiştii”, a declarat Vasilica Cornea, reprezentantul unei firme de echipamente medicale, pentru „Adevărul de Seară” din Arad.
Arădenii care au ajuns la târg în aceste zile au avut posibilitatea să cumpere aparatele medicale la preţuri mult mai mici decât se găsesc ele pe piaţă.

Cadouri pentru fricoşi
Mai mult, medicii au făcut demonstraţii de mărire a buzelor, precum şi de îndepărtare a tatuajelor. Cele mai aglomerate standuri au fost cele ale medicilor stomatologi care au ştiut să-i atragă chiar şi pe micuţii speriaţi de vizitele la dentist.
„Pentru fiecare pacient mai mic de 12 ani avem pregătită câte-o surpriză. Le oferim diferite jucării pentru a le trece frica”, a declarat medicul Mihai Stan.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite