Arad: GALERIE FOTO / Aglomeraţie şi gropi pe un drum reparat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Straturile de asfalt turnate pentru modernizarea drumului Arad-Oradea au cedat după doar trei luni.

Şoseaua care leagă Aradul de Oradea le dă în continuare bătăi de cap şoferilor. Aceştia sunt nemulţumiţi de faptul că la nici trei luni de când au început lucrările de reabilitare, DN79 trebuie din nou reasfaltat.

„Şoseaua care leagă Aradul de Oradea este plină de gropi şi denivelări, chiar şi pe porţiunile care fuseseră asfaltate. Străbat acest drum de trei ori pe săptămână, căci sunt de profesie agent. Se circulă greu, cu semafoare, aglomeraţie, nervi, până când mai trebuie să îndurăm toate aceste lucruri?”, a declarat în această dimineaţă Călin Gligor, din Arad, şofer.

Regia de Drumuri vrea refacerea şoselei

Nemulţumit, beneficiarul lucrărilor, Regia de Drumuri Naţionale, a cerut constructorului să refacă toate lucrările deja executate. Potrivit reprezentanţilor Regiei de Drumuri Naţionale, aceeaşi firmă a fost angajată de Ministerul Transporturilor să construiască autostrada Arad-Timişoara.

„Lucrările ar trebui să fie gata în doi ani. Vor fi asfaltaţi, în total, 115 kilometri, iar costurile se ridică la aproape 70 de milioane de euro. Numai că sectoare din drumul asfaltat au deja probleme. Constructorul recunoaşte că sunt probleme, dar nu se ştie încă de ce asfaltul proaspăt turnat nu rezistă. Firma italiană va reface lucrările din fondurile proprii. Nu se ştie dacă constructorul va putea respecta termenul de predare a lucrării, respectiv august 2011”, a declarat, pentru „Adevărul de Seară”, Ioan Balint, şeful Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Timişoara, secţia Drumuri Naţionale Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite