Arad: Frumuseţea arădencelor vine tot din Ungaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Frumuseţea arădencelor vine tot din Ungaria
Arad: Frumuseţea arădencelor vine tot din Ungaria

Cosmeticienele şi manichiuristele se aprovizionează cu produse din ţara vecină.

Gelul pentru unghii,accesoriile, cremele şi măştile de faţă sunt cumpărate la preţuri mai bune.

Dacă intri în vreun salon de înfrumuseţare din Arad, dar şi din alte oraşe din vestul ţării, poţi fi sigur că vei fi tratat cu măşti sau geluri pentru unghii aduse din Ungaria. La fel ca şi florarii, cosmeticienele îşi ţin afacerea exclusiv cu produse importate de la vecini.

„Gelul folosit pentru unghii, soluţiile de curăţare şi întărire a unghiilor, o parte din instrumentar, dar şi accesoriile utilizate pentru înfrumuseţarea manichiurii, cum sunt ştrasurile, paietele sau plantele presate le aduc din Ungaria. Îmi fac aprovizionarea cam o dată la două, trei săptămâni de acolo, pentru că au o ofertă mai bogată”, a spus Elisabeta Szabo, manichiuristă la un salon din Arad.

Obrazul subţire cu creme din Ungaria se ţine

Cremele sau măştile pentru tratament din saloanele arădene vin tot de la unguri. „Luăm din Ungaria accesorii, de la spatule la cearşafuri sau prosoape de faţă de unică folosinţă, bentiţe şi alte materiale necesare. În plus, există o linie de cosmetice produsă din fructe şi plante care este foarte bună şi naturală, extrem de apreciată de clientele noastre”, a explicat Cristina Palfi, cosmeticiană.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite