Arad: Depistat cu document fals la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat o persoană din Iran care a încercat să iasă ilegal din ţară prezentând la controlul de frontieră un document de identitate falsificat.

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac pe sensul de ieşire din ţară, s-a prezentat o persoană de sex masculin care s-a legitimat la controlul de frontieră cu un permis de şedere eliberat de autorităţile din Italia.

Cu ocazia efectuării controlului documentului, s-a constatat că documentul este falsificat prin înlocuirea fotografiei. Din declaraţia persoanei şi în urma verificărilor efectuate a rezultat că aceasta este din Iran şi se numeşte Mehdi D., în vârstă de 27 ani.

Bărbatul a declarat că documentul de identitate pe care l-a prezentat la ieşirea din România l-a obţinut de la o persoană necunoscută, contra sumei de 200 euro în Grecia. Mehdi D. vroia să ajungă în Italia la rudele sale şi a recurs la această metodă deoarece nu poseda viză pentru Spaţiul Schengen.

Bărbatul este acum cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea şi tentativă la trecerea ilegală a frontierei de stat.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite