UPDATE Agresorul copilului de 10 ani este cunoscut ca fiind un tânăr extrem de violent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gimi Velicico în vârstă de 10 ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean din Arad după ce a fost bătut cu brutalitate de un vecin de-a lui. Copilul spune că a fost luat la pumni și picioare fără niciun motiv.

Ora 12.45

Vecinii familiei Velicico din Iratoș spun că agresorul micuțului Gimi este unul extrem de violent. Mihai Suciu are aproximativ 30 de ani, după spusele vecinilor și obișnuiește să bea foarte mult.

Bărbatul l-a luat la pumni pe copil pentru că acesta venise până la el să întrebe dacă nu cumva unchiul lui este acolo. “Unchiul lui Gimi suferă de retard. Am înțeles că băiețelul s-a dus până la Mihăiță să vadă dacă nu a ajuns unchiul la el. L-a bătut fără motiv. Știu tot de la vecini, că acest Mihăiță își bate des și tatăl și are o fire foarte violentă”, a declarat în exclusivitate pentru Adevărul de Seară, Maria Pașcalău, directoarea Școlii Generale din Iratoș.

S-a dus bătut la școală

Gimi este caracterizat de profesori ca fiind un băiat foarte ascultător și cuminte. Învață bine și este conștiincios. În ciuda faptului că a încasat o bătaie soră cu moartea de la vecinul lui, Gimi s-a prezentat la școală, pentru a nu-și face absențe. Plin de vânătăi și cu ochiul umflat, învățătoarea de serviciu și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă cu Gimi.

“Am anunțat imediat poliția și l-am dus pe copil la cabinetul școlii. De aici am sunat la Ambulanță, iar Gimi a fost transportat la Spitalul Clinic Județean. Am înțeles că astăzi, va veni și o echipă de inspectori de la Direcția pentru Protecția Copilului pentru a cerceta cazul”, a mai spus directoarea școlii.

Familie numeroasă și amărâtă

Gimi mai are cinci frățori, iar cel mai mic dintre ei a fost născut chiar în secția de Poliție Nr. 1 din cartierul arădean Aurel Vlaicu. Mama lui este foarte bolnavă, de tatăl nu mai știe nimic și în plus are și un unchi care suferă de retard.

“Am fost surprinsă când am văzut că Gimi și-a scris singur declarația la poliție, cu toate că e elev în clasa a IV-a. Când l-a găsit învățoarea de serviciu, era murdar iar pe față avea o urmă de pantof cu noroi, probabil cum a fost bătut”, a adăugat Maria Pașcalău.

Ora 10.15

Gimi este fratele băiețelului care s-a născut anul trecut  în Secția Nr.1 de Poliția din cartierul Aurel Vlaicu. Mai are cinci frați, iar mama lui este grav bolnavă.

A juns la spital însoțit de bunică. “M-a bătut Mihai fără motiv, pentru că m-am dus până la el. L-am căutat pentru ceva, iar el m-a luat la bătaie din senin cu coada de la mătură”, a spus în această dimineață minorul.

Băiatul are atât mâna cât și piciorul în ghips, iar un ochi este vânăt și spart. Medicii spun că starea lui este în afara oricărui pericol în prezent și va mai rămâne internat pentru încă câteva zile.

A născut un băieţel la Secţia 1 de Poliţie

Arad: Năşit de poliţişti, căutat pentru adopţie

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite