FOTO Hackerul "Micul Fum", necunoscut în satul său. Vezi casa de la ţară în care locuia acesta!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Micul Fum”, cel care la jumătatea lunii trecute a spart conturile de mail ale mai multor vedete şi a făcut publice discuţiile private ale acestora, nu este adolescent, aşa cum scria pe conturile de socializare, ci bărbat în toată firea. Deşi acesta locuieşte de câţiva ani în satul Sâmbăteni, comuna Păuliş, din judeţul Arad, vecinii nu cunosc prea multe detalii despre viaţa lui.

Marcel Lehel Lazăr, pentru că aşa este numele lui, are 40 de ani şi până nu demult s-a ocupat de taximetrie.

„El a fost taximetrist, toată lumea îl ştia de un om liniştit. Ne saluta şi vorbea frumos. Nu ştiam că a făcut astfel de fapte. Nici nu ştim ce calculatoare are acasă. Pe unul dintre vecini l-a chemat poliţia să fie martor. De la el am aflat toţi că a fost arestat. Are soţie şi o fetiţă mică”, spune Petru Dumbravă, vecin.

Nici soţia şi nici fiica acestuia nu au fost de găsit acasă. La casa de unde a fost ridicat de către oamenii legi, nimeni nu a vrut să deschidă uşa. Oamenii din sat spun că au plecat toţi de acasă, deşi se pare că Marcel stătea şi cu soacra care era bătrână şi nu se prea putea deplasa. „El a venit ca şi ginere aici. Era un om liniştit. Fetiţa este la grădiniţa de stat. Ştiu că era taximetrist”, spune Viorica Olar, directorul grădiniţei particulare din sat care se află lângă casa bărbatului.

Click pe poză pentru galerie foto

image
image
image

Ceilalţi vecini ai „Micul Fum” spun că nu îl cunosc şi că nu ştiu nimic despre această familie.

De la doamna ce lucrează la alimentara din sat am aflat că soţia acestuia a fost angajată la un mare centru comerical din Arad şi că acum nu crede că mai are serviciu.

„Erau oameni cumsecade. Doamna a fost ieri la alimentară. Pe el nu l-am văzut. Era un om liniştit”, spune vânzătoarea.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite