Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu este la Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Răzvan Ungureanu
Mihai Răzvan Ungureanu

Mihai Răzvan Ungureanu, liderul Inițiativei Civice de Centru-Dreapta se află astăzi în Arad. Înainte de a avea o întâlnire cu cetăţenii, acesta a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre principiile de centru dreapta.

Ungureanu va fi însoţit de lideri ai democrat-liberalilor pe parcursul întregii vizite.

„Am fost la Cluj, unde am pus bazele acestei iniţiative, iar mâine voi fi prezent la Timişioara pentru acelaşi lucru. Prin această Iniţiativă Civică de Centru Dreapta ne propunem să atragem de partea noastră pe cei ce se consideră de dreapta şi împărtăşesc aceste valori. Astăzi am astfel de întâlniri pentru a pune bazele ICCD la Arad”, a spus Mihai Ungureanu. Acesta a mai afirmat că în acest moment Inițiativa Civică de Centru-Dreapta numără mii de membrii, printre care şi persoane venite de la PNL, însă nu a spus cine sau din ce oraş.

Începând cu ora 18.00, Ungureanu se va întâlni cu cetăţenii, printre care membrii şi simpaţizanţi MC-L (PDL+PER) în sala Palatului Cultural din Arad.

Întâlnirea publicului cu fostul prim-ministru Mihai Răzvan Ungureanu, liderul ICCD a venit la invitaţia Mişcării Creştin-Liberale. Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta îl are drept iniţiator pe Mihai Răzvan Ungureanu, căruia i s-au alăturat alţi trei membri fondatori – Cristian Preda, Monica Macovei şi Ioan Stanomir.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite