Arad: Forfota pieţei strică liniştea arădenilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Forfota pieţei strică liniştea arădenilor
Arad: Forfota pieţei strică liniştea arădenilor

Locatarii din zona pieţei Mihai Viteazu nu au linişte din cauza comercianţilor.

Pentru locuitorii din zona pieţei Mihai Viteazul, avantajul de a locui în centru, aproape de magazine şi de mijloacele de transport în comun s-a transformat în coşmar.

„Pur şi simplu simt că îmi pierd minţile. Noi nu mai trăim normal. Ziua este un vacarm de nedescris, fiind o zonă intens circulată, plină de cumpărători, iar noaptea e ca în depou: se încarcă şi se descarcă marfă cu zgomotul şi strigătele aferente”, se plânge Maria Plăştină, locatară pe una dintre străzile din apropierea pieţei.

Patru, cinci ore, la atât se rezumă intervalul în care cei ce locuiesc în apropiere au parte de linişte. „Mai ales acum în perioada de vară, piaţa stă deschisă până seara târziu, iar de pe la 5 dimineaţa începe calvarul”, a mai spus arădeanca.

Cartier sufocat de maşini

Toate străduţele din apropierea pieţei arădene sunt sufocate zilnic de maşini. Fie că îşi fac aprovizionarea din piaţă, descarcă marfă, sau doar trec pe acolo, mii de arădeni tranzitează zilnic zona, spre disperarea locatarilor care spun că au ajuns la capătul puterilor.

„Ziua, nici nu putem visa că putem intra sau ieşi cu maşinile din curte, sau că vom parca în faţa casei. Degeaba  am pus şi semne cu avertizări, că nimeni nu ţine cont de ele. Parchează fiecare unde i se năzare şi unde găseşte loc, fără să ţină cont că ne blochează”, povesteşte şi Mihai Benea, un alt locatar.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite