Flori exotice, excursii de vis, joc şi multă voie bună la Expo Arad Internaţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expo Arad Internaţional pregăteşte un weekend cu totul deosebit arădenilor şi nu numai. Începând de joi, 22 aprilie şi până duminică, 25 aprilie, centrul expoziţional va găzdui cel mai complex eveniment al sezonului și anume târgurile Gardenia, Estival şi Primăverii.

Aflat la a XI-a ediţie, târgul de flori şi amenajări peisagistice, Gardenia, vine cu variate soluţii de amenajare şi transformare a grădinii într-o oază de verdeaţă şi relaxare. Vizitatorii pot achiziţiona diverse soiuri de plante, flori de grădină, flori exotice, flori de apartament, arbori şi arbuşti, unelte, utilaje, statuete şi pitici, sisteme de irigaţie, piatră ornamentală, păsări ornamentale, pavaje, gazon şi chiar mobilier pentru grădină.

Planuri de vacanță

A VIII-a ediţie a târgului de turism, Estival, reprezintă şi anul acesta punctul de plecare în vacanţă sau în concediu. Pentru cei care încă nu s-au hotărât asupra unei destinaţii, agenţiile de turism au pregătit oferte şi promoţii atât pentru locaţiile autohtone cât şi pentru cele din străinătate, anul acesta fiind prezente la târg şi unele dintre cele mai mari aqua-parcuri din Ungaria.

“În premieră la Expo Arad Internaţional se va desfăşura Târgul Primăverii, târg de bunuri generale, care aduce în atenţia publicului produse din cele mai variate: îmbrăcăminte şi încălţăminte specifice sezonului de primăvara-vară, accesorii, marochinărie, bijuterii, cosmetice, jucării, dulciuri şi multe altele. În colaborare cu Visions & Special Moments va fi amenajat un parc de distracţii special pentru cei mici”, a declarat Crina Pițigoi, referent marketing la Expo.

Cele aproape 100 de firme din România, Ungaria şi Serbia prezente în cadrul expoziţiilor vor expune în ambele pavilioane, dar şi pe spaţiul exterior, astfel că târgul Gardenia şi Estival îşi aşteaptă vizitatorii în pavilionul A şi în exterior, iar Târgul Primăverii în pavilionul B. Târgurile aduc de trei ori mai multe promoţii şi surprize, toate asezonate cu multă distracţie şi premii, marele premiu constând într-un sejur la Moneasa.

Spectacole folclorice

Expo Arad împreună cu Centrul Cultural Judeţean Arad şi Consiliul Judeţean Arad organizează, în cadrul târgului de turism, un adevărat festival folcloric care va avea loc în perioada 22-24 aprilie, eveniment la care vor performa ansambluri folclorice de renume, după fiecare reprezentaţie având loc parada portului popular specific zonelor din care provin. Spectacolul folcloric poate fi urmărit în cadul târgului de flori, unde va avea loc şi o expoziţie de fotografie artistică.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite