Fiya, câinele de TOP al Poliției arădene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fiya a dovedit că poate fi un partener desăvârșit
Fiya a dovedit că poate fi un partener desăvârșit

Ciobănescul german Fiya și partenerul său, agentul de poliție Alexandru Matyas au fost desemnați cea mai bună echipă din peste 50 de participanți. Fiya a trecut probele la care a fost supus cu brio.

Se ştie că cel mai bun prieten al omului este câinele, dar se pare că şi cel mai bun coleg de muncă al omului poate fi tot un patruped. S-a demonstrat asta la Sibiu, unde echipa formată dintr-un poliţist arădean şi câinele său de serviciul Fiya, a reuşit să se situeze pe primul loc, la absol virea unui curs de specialitate, desfăşurat la Centrul Chinologic din oraş. După câteva săptămâni de activităţi de formare, la cursul de specialitate privind dresajul canin, agentul şef de poliţie Alexandru Matyas  şi Fiya au fost desemnaţi cea mai bună echipă din totalul participanţilor la curs.

Câinele Fiya este un ciobănesc german, în vârstă de şase ani şi patru luni şi împreună cu agentul de poliţie Alexandru Matyas lucrează la Biroul de Ordine Pu­blică din cadrul Poliţiei Municipiului Arad.

Echipa a fost desemnată câştigătoare din rândul a peste 50 de participanţi la acest curs, după parcurgerea unor probe de dresaj disciplină, obstacole şi dresaj de specialitate.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite