Arad: Topul Firmelor din judeţul Arad a ajuns la cea de a XVI-a ediţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Topul Firmelor din judeţul Arad a ajuns la cea de a XVI-a ediţie
Arad: Topul Firmelor din judeţul Arad a ajuns la cea de a XVI-a ediţie

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează joi, 29 octombrie, cea de a XVI-a ediţie a Topului Firmelor din judeţul Arad. 

Evenimentul este o manifestare devenită deja tradiţională în viaţa comunităţii de afaceri locale. Acest clasament cuprinde societăţile comerciale cu rezultate economice remarcabile în anul financiar anterior.

În Topul Firmelor realizat în acest an s-au clasificat 6.189 de firme care, dintr-un număr de 15.434, au depus bilanţul contabil pentru anul financiar trecut. Dintre acestea, 358 de firme au reuşit să ocupe unul din primele trei locuri şi 858 primele zece poziţii, la unul din cele 6 domenii şi 51 de grupe de activitate, conform metodologiei de realizare a topului naţional al firmelor. 

Sursele de date utilizate în realizarea topului sunt: informaţii din situaţiile financiare ale societăţilor comerciale pentru anul 2008, conforme cu Directivele Europene, puse la dispoziţie de Ministerul  Finanţelor Publice; informaţii despre firmele legal înregistrate în România, puse la dispoziţie de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului; declaraţiile vamale pentru valoarea exportului, puse la dispoziţie de Autoritatea Naţională a Vămilor şi Centrul Român pentru Promovarea Comerţului.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite