Arad: Un nou sistem electronic la Finanţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Un nou sistem electronic la Finanţe
Arad: Un nou sistem electronic la Finanţe

Pentru îmbunătăţirea activităţii de relaţii cu publicul, Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Arad a implementat în activitatea curentă un Sistem electronic de gestionare a fluxurilor de contribuabili.

Sistemul eliberează contribuabililor bonuri de ordine, prin tehnologia touch-screen, fiind operaţional la sediile: DGFP Arad, Administraţia finanţelor publice a municipiului Arad şi Administraţia finanţelor publice pentru contribuabili mijlocii.

În fapt, pe bonul eliberat, contribuabilul are afişat denumirea biroului, numele inspectorului, orarul de lucru, timpul estimat de aşteptare, numărul de contribuabili în aşteptare.

„Sistemul permite realizarea unei atmosfere de lucru ordonată, degajată, confidenţială, fără aglomeraţie, contribuind la optimizarea atât a parteneriatului Fisc-contribuabil, cât şi a managementului instituţiei. În acelaşi timp, prin monitorizarea în timp real a fluxului de contribuabili şi a activităţii funcţionarilor de la ghişee, sistemul pune la dispoziţia managementului DGFP Arad, prin intermediul statisticilor realizate, în orice moment, informaţiile necesare pentru fundamentarea corectă a deciziilor în domeniu”, a declarat Călin Arusti, purtător de cuvânt în cadrul Administraţiei Fiscale din Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite