Arad: Ceasuri de lux verificate de Garda Financiară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Ceasuri de lux verificate de Garda Financiară
Arad: Ceasuri de lux verificate de Garda Financiară

La doar două ore după deschiderea unei expoziţii cu vânzare de ceasuri de marcă, comisarii Gărzii Financiare din Arad au închis-o şi au confiscat întreaga cantitate de ceasuri oferite spre vânzare.

Este vorba în total de 713 ceasuri în valoare totală de 2,5 milioane lei, conform preţurilor de vânzare afişate.

Comisarii gărzii, împreună cu un ceasornicar profesionist, au descins la locul de desfăşurare al expoziţiei şi au trecut la verificarea mărfii. Firma organizatoare, Kannoo, nu a putut prezenta comisarilor niciun act de provenienţă pentru ceasurile oferite spre vânzare  „cu reduceri de până la 65%”.

Ceasurile verificate până în prezent de ceasornicarul profesionist, par a avea mecanismele originale, dar studierea întregii cantităţi de ceasuri continuă şi astăzi.

Administratorul firmei înregistrate într-o comună din judeţul Gorj, un cetăţean austriac, nu este la prima abatere de acest gen. Acesta a mai avut în perioada 2007-2008, o societate comercială înregistrată în Cluj, care a dispărut fără să plătească taxele şi impozitele la bugetul de stat. „Administratorul acestei firme va fi cercetat pentru evaziune fiscală. Noi am mai aplicat ieri o amendă de 20.000 de lei “, a declarat Anton Pop, şeful Gărzii Financiare Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite