Filmul „Minte-mă frumos” va fi prezentat la Arad la sfârșitul acestei săptămâni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andi Văsluianu şi Diana Dumitrescu
Andi Văsluianu şi Diana Dumitrescu

MediaPro Distribution va lansa, pe data de 19 octombrie, în cinematografele din toată ţara „Minte-mă frumos”, un film românesc. la Arad va fi prezentat la sfârșitul acestei săptămâni.

Mai exact o comedie romantică pozitivă, firească şi amuzantă, ce va încânta publicul tânăr, un film cu oameni obişnuiţi care trăiesc poveşti de dragoste încâlcite, într-un Bucureşti colorat al anului 2011, în care reţelele sociale fac parte din viaţa noastră. Filmul îi aduce în rolurile principale pe Andi Văsluianu şi Diana Dumitrescu, secondaţi de Marius Damian şi Antoaneta Zaharia, alături de Loredana Groza, care face un rol delicios.

Actorii şi realizatorii comediei vor porni într-un turneu prin ţară, în oraşele Arad, Timişoara şi Cluj, în week-end-ul de lansare în cinematografe. Vor avea loc întâlniri cu jurnaliştii şi cu fanii, discuţii şi vizionări speciale ale comediei. Evenimentele vor avea loc în Arad (Galleria Mall) şi Timişoara pe 20 octombrie iar în Cluj în data de 21 octombrie.

Echipa „Minte-mă frumos” care se va deplasa în cele trei oraşe va fi formată din Andi Văsluianu, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Ducu Ion – producător şi Iura Luncaşu – regizor.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite