Fermierii vor primi din această lună ajutor de stat pentru motorina utilizată în agricultură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare şi reprezintă diferenţa dintre acciza standard şi acciza redusă care pentru anul 2010 este în valoare de 1,162 lei/litru de motorină pentru sectorul vegetal, zootehnic şi îmbunătăţiri funciare.

Potrivit reprezentanțiilor APIA Arad, beneficiarii acestui sprijin sunt producătorii agricoli, persoane fizice autorizate, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale sau persoane juridice, grupuri de producători recunoscute, inclusiv recunoscute preliminar sau organizaţii de producători recunoscute care îndeplinesc mai multe condiţii.

“Pentru a beneficia de acest ajutor de stat beneficiarii vor trebui să depună la Centrul judeţean A.P.I.A. Arad din Arad, str. Fraţii Neumann, nr.10, etajul 3, până la data de 28 iunie 2010 o cerere pentru obţinerea acordului prealabil pentru finanţare prin rambursare însoţită de mai multe documente, după caz”, a declarat Alex Borcea, purtător de cuvânt la APIA Arad.

Cererile şi documentele justificative se găsesc la Centrul judeţean A.P.I.A Arad şi pe pagina web a A.P.I.A. www.apia.org.ro.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite