Fermierii sunt consultați de către Direcția pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociațiile profesionale și specialiștii din domeniu agricol sunt consultați lunar de către conducerea Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Ruurală Arad cu privire la problemele pe care le întâmpină.

La finele anului trecut, conducerea direcției a înființat un comitet consultativ al fermierilor, care va funcționa pe lângă această instituție  și care are  drept scop  îmbunătățirea relației dintre Direcție și fermieri, în calitate de beneficiari direcți ai serviciilor oferite de către instituție.

”Din acest comitet consultativ fac parte o serie de fermieri, reprezentanți  ai mai multor organizații porfesionale dar și specialiști în domeniul agricol. Ne propunem ca cel puțin odată pe lună să ne întâlnim pentru a discuta problemele concrete cu care se confruntă fermierii arădeni, și nu numai, și ce anume putem face noi, ca instituție pentrui a-i putea ajuta”, a explicat  Ioan Mălăeș, directorul Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală Arad.

Acesta a mai subliniat că un astfel de dialog este extrem de important și că, în timp, va duce la eficientizarea relației dintre instituție și fermieri. În plus, Ioan Mălăeș a explicat că discuțiile purtate periodic cu fermierii se pot concretiza în propuneri legislative sau acte de reglementare specifice Ministerului Agriculturii, astfel încât activitatea fermierilor și problemele acestora să își găsească o rezolvare concretă.

Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite