Arad: Fermierii arădeni nu îşi mai doresc utilaje agricole noi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Fermierii arădeni nu îşi mai doresc utilaje agricole noi
Arad: Fermierii arădeni nu îşi mai doresc utilaje agricole noi

Fermierii arădeni mai au timp până pe 2 octombrie să-şi depună dosarele pentru cea de a cincea sesiune de cerere de proiecte pe măsura 121 - Modernizare exploataţiilor agricole. 

Fondurile nerambursabile vor fi acordate beneficiarilor eligibili pentru investiţii corporale - active fizice şi circulante (clădiri, mijloace de transport, utilaje etc.) sau necorporale (sub forma de fond de comerţ, brevete etc., cheltuieli de publicitate, studii de fezabilitate etc.).


Agenţia pentru Protecţia Mediului Arad a anunţat astăzi că vine în  sprijinul beneficiarilor acestei măsuri, prin emiterea actelor necesare în vederea depunerii cererii de finanţare.


Până în prezent însă au fost emise un număr de 11 adeverinţe aferente acestei sesiuni. În cadrul sesiunilor anterioare pe măsura 121 au fost emise un număr de 153 de adeverinţe (prima sesiune fiind în martie 2008).

Toate aceste adeverinţe au vizat în principal achiziţionarea de echipamente şi utilaje agricole, în scopul modernizării exploataţiilor agricole deja existente sau înfiinţării de noi ferme vegetale.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite