Femeia care şi-a aruncat fetiţa nou născută în wc-ul din spatele casei a fost astăzi arestată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama care în urmă cu aproape două săptămâni de zile şi-a aruncat fetiţa nou născută în wc-ul din spatele casei a primit astăzi un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Femeia, care mai are acasă doi copii, cu taţi diferiţi, a fost arestată preventiv pentru 29 de zile şi va fi cercetată pentru omor calificat. Ea este suspectată că şi-ar fi ucis şi abandonat fătul în wc-ul din grădină.

Şi-a aruncat fetiţa nou-născută în latrina din spatele casei

Femeia din Pilu, judeţul Arad, care a fost suspectată de pruncucidere, după ce fătul ei a fost găsit mort în latrina din grădină, este acum cercetată de poliţişti pentru omor calificat.  

Anchetatorii au schimbat astăzi încadrarea juridică după ce medicii legişti au stabilit că pe corpul copilului existau rupturi la nivelul organelor interne şi diferite leziuni pe corp. Poliţiştii cred că fătul a fost născut viu, cu circa două luni înainte de termen, iar mama sa l-a omorât.

“De astăzi, Luminiţa Lile se află în arest prevenitv. Dacă va fi găsită vinovată, ea riscă să-şi preacă următorii ani după gratii”, a declarat Ovidiu Liber, agent principal de poliţie.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite