Femeia care nu a mai ieșit de cinci ani din casă a primit o mână de ajutor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zenovia Faur nu s-a mai ridicat din pat de mai bine de cinci ani
Zenovia Faur nu s-a mai ridicat din pat de mai bine de cinci ani

Zenovia Faur, femeia care nu a mai văzut razele soarelui decât prin geamul apartamentului de mai bine de cinci ani de zile a primit primul ajutor în urma mediatizării cazului ei în paginile ziarului “Adevărul de Seară”.

Ieri, femeia de 61 de ani, bolnavă de omfalită și care cântârește peste 200 de kilograme a primit o vizită din partea reprezentanțiilor Ligii Pensionarilor din Arad care i-au adus o mașină de spălat.

“Mă bucur că încă mai avem oameni cu suflet mare și le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat și au reacționat la apelul pe care l-am făcut prin intermediul ziarului dumneavoastră”, a mărturisit Zenovia Faur.

Sprijin din partea cumnatului

De mai bine de cinci ani de zile femeia nu a mai ieșit din casă pentru că nu se poate deplasa. Singurul care are grijă de ea este cumnatul ei, Ștefan Constantin. Din lipsă de bani, Zenovia nu și-a permis să-și cumpere o mașină de spălat, cumnatul ei spălând la mână în fiecare zi.

O femeie din Arad se luptă cu obezitatea pentru a supraviețui

“O mașină de spălat a fost vitală, pentru că am multe de spălat. Le mulțumim celor care ne-au ajutat”, a spus Ștefan Constantin, cumnatul Zenoviei. “Din fondurile noastre am reușit să cumpărăm o mașină de spălat doameni Zenovia. Îi dorim pe această cale multă sănătate și să se pună pe picioare cât mai repede”, a declarat Ilie Cerna, reprezentantul Ligii Pensionarilor din Arad.

Arădenii care vor să o ajute pe Zenovia Faur o pot contacta la telefonul 0357419442. Femeia ar mai avea nevoie de un pat deoarece cel pe care îl are a cedat din cauza greutății.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite