Familia Regală va petrece sărbătorile de iarnă la Castelul de la Săvârşin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Regală a României va petrece în acest an Crăciunul la Castelul de la Săvârşin. Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au ajuns deja la Săvârşin, iar Majestăţile Lor vor sosi la Castel săptămâna viitoare.

De asemenea, în acest an, este aşteptat şi Principele Nicolae.

“Va fi al zecelea Crăciun petrecut împreună la Săvârşin, pentru familia noastră şi pentru săvârşineni. Ca şi în ceilalţi ani, vom primi colindători, dubaşi, coruri, tineri cu dansuri populare şi muzică de sărbători, veniţi din satele apropiate, Arad, Timişoara, Deva, Orăştie şi din locuri mai îndepărtate, precum Oltenia sau Moldova”, a scris principele Radu pe blogul său.

În după-amiaza de Ajun, Regele şi Regina, Principesa Moştenitoare şi cu principele Radu, alături de Principele Nicolae, vor oferi colaboratorilor de la Ocolul Silvic Regal şi de la Castel cadourile de Crăciun.

De asemenea, Regele Mihai şi Principesa Margareta vor merge cu maşina, ca în fiecare an, şi vor împărţi în comună şi satele limitrofe pachete cu alimente celor ce nu se pot deplasa, din motive de vârstă sau boală.


La Castel vor fi pregătite 300 de pachete cu alimente pentru cei mai săraci din localitate, dar şi pentru copiii şi tinerii care vor veni cu colinda.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite