Familia regală continuă tradiţia de la Săvârşin: 300 de cadouri pentru nevoiaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regele Mihai a împărţit sute de cadouri
Regele Mihai a împărţit sute de cadouri

Sute de familii nevoiaşe au primit ajutoare de la Familia Regală a României. În cadourile oferite de Familia Regala se află produse alimentare, pâine sau cârnat, produse lactatate şi dulciuri pentru copii.

Potrivit tradiţiei, Familia Regală duce cadouri famililor nevoiaşe din zona localităţii Săvârşin. Regele Mihai a condus personal maşina cu care s-a dus să ducă ajutoarele pentru nevoiaşi. Alături de Majestatea sa s-au aflat Principesa Margareta şi Principele Nicolae. “Am pregătit în total trei sute de cadouri pentru familiile nevoiaşe din zona Săvârşinului”, a declarat Alteţa Sa Regală Principesa Margareta.

Oamenii i-au întâmpinat pe membrii Familie Regale cu bucurie, iar cei mai vârstă îşi amintesc cu mare drag de vremurile când regale  Mihai era tânăr şi venea des la Săvârşin. Toţi oamenii povestesc cât  de amabil era Regele Mihai cu toţi localnicii. De altfel, pe drumul pe  unde a trecut regele, oamenii au ieşit la stradă pentru a-l vedea şi a-i face cu mâna. “În fiecare an regele ne aduce daruri şi suntem bucuroşi că regele se  gândeşte la noi”, a declarat Livia Miron.

Pentru Familia Regală localitatea Săvârşin reprezintă un loc special, de care se simte foarte legată. “Când era tânăr, regele venea des la Săvârşin. Ne povestea tata cât era de bun cu oamenii din zona Şăvârşinului”, a declarat Ionel Dragoman.

Regele Mihai, Regina Ana, Principesa Margareta, Princepele Radu şi Principele Nicolae rămân la castelul de la Săvârşin până la începutul anului viitor.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite