Arad: Falsă ”ofițereasă” prinsă la coafor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: Falsă  ”ofițereasă”  prinsă la coafor
Arad: Falsă ”ofițereasă” prinsă la coafor

O femeie de 32 de ani din Arad care și-a făcut o meserie din a-și asuma identități false pentru a obține beneficii din trafic de influență, a fost denunțată de coafeza sa pentru acest tip de fapte.

Ramona Rotar se dădea drept ofiţer şi totodată şef  la Serviciul de Cercetări Penale în cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră și i-a spus coafezei sale că în această calitate îl  poate ajuta pe  soţul acesteia la Poliţia de Frontieră pe postul de şofer.

 I-a cerut în schimbul serviciului oferit, suma de 1.000 de euro. Coafeza i-a dat femeii 500 de euro iar într-o altă zi iar mai apoi  încă 100. Pentru că se apropia termenul când femeia trebuia să îl angajaze pe bărbat, cei doi au stabilit o întâlnire pentru diferența de bani. Soțul coafezei, având suspiciunile sale, a anunțat în prealabil organele abilitate.

Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad i-au organizat femeii un flagrant și au reținut-o în momentul în care a luat restul de bani de la denunţător. Şi-a recunoscut pe loc fapta şi i-a dat banii înapoi bărbatului.

Ea a fost reţinută pentru 24 de ore.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite