FOTO Cei mai buni sudori din Arad au participat la concursul “Tinerii Sudează”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O nouă ediție a concursului “Tinerii Sudează” a fost organizată ieri, în incinta fabricii Astra Vagoane Marfă. Un număr de 24 de tineri pasionați de această meserie s-au întâlnit pentru a demonstra cât de buni sunt la manevratul aparatului de sudură.

Concursul a contat într-o probă teoretică și una practică și a fost împărțit pe două categorii: juniori și seniori. “Cei mai mici dintre participanți abia au împlinit vârsta de 18 ani.

image

Concurenții au avut de trecut trei procedee de sudură: în electrod învelit, în mig mag și sudare vig ”, a declarat Doina Moldovan, inginer sudor.

Ca în fiecare an, participanții au dat dovadă că sunt cu adevărat pasionați de electrolizi și s-au pregătit îndeajuns de bine pentru a trece cu brio de probele concursului.

Tinerii sudori au fost bine pregătiți

“Din păcate multe societăți nu prea știu să aprecieze munca acestor tineri. Din punctul meu de vedere meseriile de acest gen trebuie motivate și încurajate. Noi vrem să avem încredere în acești tineri pentru că ei sunt cu adevărat cei care își doresc să muncească. La această ediție am avut 24 de concurenți”, a declarat Marin Crișan, principalul organizator și directorul general al Gropu Crișan Arad. 

image

Organizatorii, respectiv membrii juriului care i-au examinat pe concurenți spun că aceștia au fost extrem de bine pregătiți și teoria a fost peste așteprările lor. Câștigătorii concursului județean au fost răsplătiți cu diplome și premii în bani.

Tinerii care au ocupat locul unu la competiția de ieri, se vor prezenta la faza națională care se va desfășura în Reșița, luna viitoare.

image
Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite