Arădenii sunt invitați la o expoziție cu vânzare de produse handmade

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Globuleţe hand-made făcute la Curtea de Argeş
Piteşti: Globuleţe hand-made făcute la Curtea de Argeş

Asociația ProgressOn organizează în aceste zile o serie de evenimente inedited, menite să marcheze închierea proiectului “Crăciunul lor în mâinile tale”.

Astfel, ultimul workshop Do It Yourself va avea loc miercuri, 22 decembrie începând cu ora 17.00 , în cafeneaua Boeme de pe strada Episcopiei nr19-21. De asemenea, organizatorii au pregătit și o expoziție handmade și strângere de bunuri în 22-23 decembrie.

“În cadrul workshopului vom realiza cadouri de Crăciun personalizate constând în decorațiuni de Crăciun și felicitări. Vă invităm să vizitați expoziția cu vânzare de produse handmade realizate de tineri artiști din Arad.

Aici veti putea găsi obiecte realizate manual prin diverse tehnici și cu materiale cât mai diversificate”, au declarat organizatorii. Totodată, arădenii vor putea achiziționa cadouri unicate pentru persoanele speciale și dragi. În cadrul expoziției se vor organiza și licitații de obiecte handmade, realizate de către diferiți voluntari în cadrul workshopurilor. Banii vor fi destinați achiziționării de cadouri  copiilor din două centre de plasament din județul Arad.

De asemenea, persoanele care doresc dar nu au reușit încă să aducă jucării sau bunuri  pot aduce lucrurile pe ultima sută de metri, miercuri și joi în cafe Boeme.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite