Expo Arad se pregăteşte de primul târg din noul sezon, Agromalim

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcând XXI de ediţii, târgul internaţional de agricultură, industrie alimentară şi ambalaje Agromalim se va desfăşura în perioada 9 – 12 septembrie în cadrul complexului Expo Arad Internaţional ocupând întreaga suprafaţă interioară şi exterioară a acestuia. 

Acumularea unei bogate experienţe de către organizatori, parteneri, colaboratori şi expozanţi, precum şi eforturile depuse de aceştia au fost răsplătite de-a lungul timpului prin  succesul de care s-a bucurat târgul Agromalim şi consacrarea acestuia ca eveniment de marcă în domeniu.

Prin prezenţa celor 230 de expozanţi, firme şi crescători de animale din România, Ungaria, Germania, Marea Britanie şi Spania, evenimentul se adresează atât fermierilor care deţin exploataţii mari, cât şi micilor fermieri şi reprezintă o bună oportunitate pentru stabilirea de noi contacte, informare asupra ultimelor noutăţi în domeniu, promovare, lansare de noi produse şi servicii, testarea pieţei, analiza concurenţei, etc.

A VI-a ediţie a Expoziţiei Naţionale de Animale va avea loc în zilele de 11 şi 12 septembrie. În cadrul expoziţiei vor fi expuse cabaline, animale de hobby, taurine şi ovine ale membrilor asociaţiilor de crescători, vor avea loc întâlniri ale acestora, vor fi bonitate (sâmbătă) şi premiate (duminică) cele mai frumoase exemplare expuse şi va fi decernat titlul de Miss Arad celui mai valoros exemplar.

“Pe întreaga perioadă a târgului vor avea loc întâlniri de afaceri, prezentări, conferinţe tematice şi un brokeraj între firmele româneşti şi cele din străinătate participante la târg, acţiune organizată cu sprijinul Enterprise Europe Network”, a declarat Crina Piţigoi, referent marketing la Expo Arad.

Vineri, 10 septembrie se va desfăşura Ziua Agricultorului în cadrul căreia vor avea loc întâlniri şi prezentări pe teme privind sprijinul acordat de instituţiile statului pentru agricultori, posibilităţi de accesare a fondurilor destinate fermierilor, finanţări şi programe de sprijin.

Sâmbătă, 11 septembrie se va desfăşura întâlnirea anuală a Asociaţiei Agricultorilor Maghiari din România la care vor participa şi alte asociaţii de producători şi crescători. Tot sâmbătă vor mai avea loc şi întâlniri ale membrilor Federaţiei Crescătorilor de Ovine din România cu cei din Ungaria şi a Federaţiei Crescătorilor de Bovine din România.

“Pe lângă oferta bogată de produse şi servicii vizitatorii vor avea parte de multe surprize, premii şi momente speciale. Cu sprijinul revistei Ferma va fi organizată o tombolă cu premii oferite de firmele expozante”, a adăugat Crina Piţigoi.

Renumitul festival al Cârnaţului, organizat an de an la Békéscsaba va avea o prezentare la Agromalim, constând în prezenţa a două echipe care vor prepara tradiţionalul cârnaţ unguresc.

Gurmanzii sunt aşteptaţi şi la standurile cu produse tradiţionale şi ecologice pentru a gusta din delicatesele autohtone. Tot pentru vizitatori se asigură transport gratuit în oraş, pe traseul Podgoria – Expo Arad şi retur.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite