Expo Arad pregătește trei evenimente pentru săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Începutul de primăvară este marcat de către Expo Arad printr-o serie de evenimente deosebite. Trei târguri vor începe miercurea viitoare, menite să le ofere arădenilor cadouri speciale de Paște, ornamente florale și cele mai frumoase plante.

Cea de-a XII-a ediţie „Gardenia”, târg de flori şi amenajări peisagistice, a VIII-a ediţie a târgului de turism „Estival” şi Târgul de Paşte îşi aşteaptă vizitatorii la Expo Arad Internaţional începând de miercuri, 13 aprilie până duminică.

Vizitatorii vor putea achiziţiona diverse soiuri de plante, flori de grădină, flori exotice, flori de apartament, arbori şi arbuşti, unelte, utilaje, statuete şi pitici, sisteme de irigaţie, piatră ornamentală, mobilier pentru grădină.

Târgul de turism Estival este soluţia ideală pentru indecişii aflaţi în căutarea unei destinaţii de vacanţă. La Târgul de Paşte, organiatorii au anunțat că se vor putea aproviziona cele mai frumoase cadouri, îmbrăcăminte şi încălţăminte de sezon, accesorii, produse de marochinărie, cosmetice, bijuterii, jucării sau dulciuri.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite