Elevii vor participa mâine la faza județeană a concursului “Cu viața mea apăr viața”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cursul zilei de miercuri, 25.05., Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal” din municipiu va găzdui concursul pe teme de protecţie civilă – „Cu viaţa mea apăr viaţa” – în organizarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad şi a Inspectoratului Şcolar General, cu sprijinul Consiliului Judeţean Arad.

Competiţia se adresează elevilor din clasele V-XII, astfel că la start se vor alinia 20 echipaje mixte (fete şi băieţi) dintre care 12 compuse din elevi de liceu şi 8 echipaje compuse din elevii claselor V-VIII.

Concursul va consta într-o probă teoretică de verificare a cunoştinţelor în domeniul legislaţiei protecţiei civile şi o probă practică în care echipajele se vor întrece în parcurgerea unui traseu cu obstacole şi acordarea primului ajutor medical.

Ambele probe vor fi arbitrate de către specialişti din cadrul ISU Arad. “Ocupantele primului loc la categoriile gimnaziu şi liceu vor participa la faza zonală, care se va desfăşura la Arad, în data de 3 iunie a.c”, a precizat Sorina Ambruș, purtător de cuvânt la ISU Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite