Elevii sunt informați despre afecțiunile hepatice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Filiala arădeană a Asociaţiei pentru Pacienţii cu Afecţiuni Hepatice din România (APAH-RO) derulează în această perioadă o campanie de informare şi strângere de semnături cu privire la afecţiunile hepatice – cauzele, prevenirea şi tratarea acestora.

Campania vizează elevii din toate şcolile arădene, atât din municipiu cât şi din judeţ. Membrii asociaţiei au oferit informaţii despre afecţiunile hepatice elevilor din mai multe şcoli arădene, dar şi celor din Şcoala Generală Curtici şi şi-au propus să ajungă în cât mai multe unităţi şcolare din judeţ.

“Discutăm cu elevii despre afecţiunile hepatice şi răspundem la întrebările venite de la copii. Spre surprinderea mea, ei au părut interesaţi de ceea ce le-am prezentat şi nu au ezitat să pună întrebări, unii chiar au avut cunoştinţe cu privire la bolile hepatice. Prin intermediul acestei campanii, dorim să îi informăm pe arădeni cu privire la aceste boli atât de răspândite, mai ales în ţara noastră”, a spuns Viorica Mihailu, secretara asociaţiei.


Grupul ţintă al campaniei este reprezentat de toate categoriile de oameni, astfel că membrii APAH-RO vor colinda străzile, şcolile şi instituţiile arădene, âmpărţind materiale informative despre afecţiunile hepatice.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite