Elevi de la şase şcoli au participat la turneul de fotbal “Cupa Toamnei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotbal
Fotbal

Mai multe echipe au participat la Săvârsin, la turneul de fotbal “Cupa Toamnei”. Echipele Grupului Şcolar Săvârşin, Şcolii Generale Petriş, Şcoalii Generale Conop, Şcoalii Generale Vărădia de Mureş, Şcolii Generalr Bîrzava, Şcolii Generale Birchiş s-au întrecut la datul cu picioru în minge.

Turneul a fost câştigat de catre Grup Şcolar Săvârşin.  S-au acordat două diplome fair-play, pentru cel mai tehnic jucător şi pentru cel mai bun portar. 

“S-a dorit organizarea  acestui  turneu din pasiunea de a vedea că se poate juca un fotbal frumos şi spectaculos şi de ce nu să se lege noi legături de prietenie între elevii şi colegii de educaţie fizică şi sport.

Ne bucură faptul că am gasit o gazdă bună precum este domnului director de la  Grup Şcolar Săvârşin, Vesa Ioan şi a tuturor colegilor participanţi care au fost deacord cu ideea pentru mişcare, mergând pe pricipiul general ca este o nevoie acută  de mişcare prin sport.  În primul rând mulţumim Lui Dumnezeu că ne-a dat sănătate şi putem face astfel de lucruri”, a declarat Alin Horvat de la Şcoala Specială Vărădia de Mureş.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite