Elevii arădeni se pot pregăti gratuit pentru examenul de bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii pot lua cursuri gratuite pentru BAC
Elevii pot lua cursuri gratuite pentru BAC

Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad, prin Facultatea de Informatică, organizează gratuit: cursuri de pregătire pentru examenul de bacalaureat - competenţe digitale, pentru elevii claselor a XII-a şi cursuri de Tehnici multimedia, pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a.

Cursurile se vor desfăşura în perioada 19.01.2010 – 18.05.2010, la sediul Facultăţii de Informatică, din B-dul Revoluţiei nr.85-87, sala Z4. Tematica pentru cursurile de pregătire pentru examenul de bacalaureat (competenţe digitale) este: Concepte de bază ale tehnologiei informaţiei, Utilizarea calculatorului şi administrarea fişierelor, Procesarea textelor utilizând Microsoft Word, Calcul tabelar utilizând Microsoft Excel, Baze de date utilizând Microsoft Access, Prezentări utilizând Microsoft PowerPoint, Informaţie şi comunicare.

Tematica pentru cursurile de Tehnici multimedia este: Concepte multimedia (integrare, interactivitate, hypermedia, imersie, narativiti), Utilizarea camerelor foto şi video pentru preluarea imaginilor, Software pentru procesarea de imagini, Preluări de imagini, mixări sunet, imagine, montaj, Scenografie, aranjamente de evenimente şi documentare, Filmări pe tematică, Realizarea film. Înscrierea se va face până la data de 14.01.2010, la tel. 0257-214505 sau la adresa de e-mail: informatica@uvvg.ro

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite