Arad: Ecaterina Szilaghi a fost măcinată de boală şi omorâtă de soţul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad:  Ecaterina Szilaghi a fost măcinată de boală şi omorâtă de soţul ei
Arad: Ecaterina Szilaghi a fost măcinată de boală şi omorâtă de soţul ei

Ludovic Szilaghi, de 73 de ani, a cedat nervos în faţa bolii soţiei sale şi a omorât-o cu o singură lovitură de cuţit.

Nimic nu prevestea tragedia ce avea să se întâmple, miercuri, pe strada Liviu Rebreanu.

Ludovic Szilaghi şi soţia sa Ecaterina au fost văzuţi în jurul prânzului, plecând de acasă. Vecinii spun că la Casa de Pensii.

După numai câteva ore, la uşa apartamentului în care locuiau cu chirie au sosit poliţiştii şi procurorii pentru a cerceta împrejurările în care femeia şi-a dat obştescu sfârşit după ce a fost ucisă de soţul ei.

Femeia, de 77 de ani, era bolnavă de ani de zile de diabet zaharat. Boala îi luase şi vederea şi, se pare că şi minţile, pentru că  se certa mereu cu soţul ei.

Vecinii i-au auzit, de nemumărate ori certându-se şi aruncându-şi vorbe grele. Din cauza bolii de care suferea, victima avea  tulburări de comportament şi mereu ajungea să se certe cu soţul său.

"S-au mai certat dar el este foarte calm şi nu înţeleg cum a putut să o omoare. Dacă a suportat-o atâţia ani... ", a spus Ana Dragu, o cunoştinţă a celor doi soţi.

Bărbatul a început să dea primele semne că cedează, în urmă cu aproximativ un an de zile, când, s-a dus să ceară ajutorul unui vecin, căruia i-a spus că vrea să îşi pună capăt zilelor. A fost oprit la timp.

În ultima vreme, însă, femeia a început să devină tot mai irascibilă şi se pare că nervozitatea ei l-a adus în culmea disperării pe bărbat.

A aşteptat ca soţia sa să se culce după care i-a înfipt cuţitul în inimă. Apoi, s-a dus în bucătărie a scris un bilet în care a explicat că nu a mai suportat să fie chinuit de soţia sa şi a plecat la poliţie unde s-au autodenunţat.

Ecaterina Szilaghi a fost mai bine de 30 de ani muncitoare la Fabrica de păpuşi, iar soţul ei a lucrat ca electrician la Fabrica de vagoane. Femeia a mai fost căsătorită odată şi a avut un fiu care a pierit într-un accident de maşină.

Cei doi aveau pensii foarte mici din care abia se descurcau de la o lună la alta.

Femeia va fi condusă pe ultimul drum de vecini. De înmormântare se va ocupa proprietarul casei care i-a găzduit, gratuit.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite