EXCLUSIV Tatăl femeii de afaceri Lia Ardelean, preşedinta organizaţiei de femei a PC, a fost găsit spânzurat, ieri, în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Descoperire şocantă la domiciliul familiei Ardelean, acolo unde tatăl cunoscutei femei de afaceri, Lia Ardelean, a fost găsit fără suflare. Bărbatul a fost găsit de femeia care îl îngrijea. Dumitru Sârbu avea 79 de ani şi locuia singur de câţiva ani.

Potrivit primelor date furnizate de către poliţişti, bărbatul a decis să-şi pună capăt zilelor, fiind găsit spânzurat. Era bolnav şi se pare ca în urmă cu câteva zile tot spunea că vrea să-şi ia zillele.

Vestea morţii bătrânului a şocat chiar şi vecinii de pe Fagului, strada pe care locuia tatăl cunoscutei femei de afcaeri.
 
„Am lucrat împreună la hotel Astoria. El era şofer, iar apoi a fost preşedinte la CAP Gai. Un om deosebit, un om cumsecade şi un gospodar desăvârşit. Avea o gradină foarte mare si nu avea pic de buruiană. Era un om foarte muncitor. A muncit până în ultima clipă”, a spus Iosif Molnar, vecin.

Conform unor surse judiciare “nu există nici o suspiciune asupra cauzei decesului, dar conform legii se impune efectuarea necropsiei”.

„Era bolnav, iar după ce i-a murit soţia în urmă cu trei, patru ani s-a îmbolnăvit şi mai tare. Respectuos, om de treabă şi muncitor. A muncit pe brânci”, a spus un alt vecin, Pavel Tirzuman.

Lia Ardelean este cunoscută în Arad ca fiind una dintre cele mai importante femei de afaceri. Pe lângă acest lucru, Lia Ardelean este şi Preşedintele Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite