Arad: EXCLUSIV „Teroristul cu butelia” a fost coleg de celulă cu Sişu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arad: EXCLUSIV „Teroristul cu butelia” a fost coleg de celulă cu Sişu
Arad: EXCLUSIV „Teroristul cu butelia” a fost coleg de celulă cu Sişu

Florin Lesh, care execută o pedeapsă de 12 ani la Penitenciarul Arad pentru tentativă de act terorist, a fost coleg de celulă cu Şişu, celebrul cântăreţ hip-hop.

Citeşte şi:
EXCLUSIV “Teroristul cu butelia”, singurul român care face puşcărie pentru atentat cu bombă

Primul român care execută o pedeapsă pentru acte de terorism cu bombă a fost vizitat în închisoare de reporterii redacţiei Adevărul de Seară din Arad.

Lesh spune că regretă foarte mult anii pe petrecuţi în penitenciar. Peste exact şase ani Florin Lesch are dreptul să meargă în faţa comisiei de eliberare. „Am deja trei ani şi jumătate de când mă aflu în penitenciar şi regret enorm faptul că am ajuns în această situaţie ingrată. Nu o să mai am de acum înainte cum să-mi recuperez toţi aceşti ani pierduţi. Acesta este şi reproşul mamei mele la fiecare întâlnire”,  a mărturisit teroristul.

Acesta a povestit, în exclusivitate pentru reporterii Adevărul de Seară din Arad, că ţinta atentatului era un om al SRI.

Află cine este angajatul SRI din Timiş şi ce crede teroristul cu butelia despre religia musulmană, în

 
Află de ce face în închisoare singurul român care stă după gratii pentru acuzaţii de terorism şi cum l-a ajutat Şişu pe „teroristul cu butelia” în închisoare, pe arad.adevarul.ro
 

image


 

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite