Două persoane au murit şi alte trei au ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedie pe şosea. Un grav accident de circulaţie a avut loc, în judeţul Ara, pe DN79A, spre vama Vărşand.

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte trei  au fost grav rănite după ce au intrat cu maşina într-un pom de la marginea drumului. Accidentul a avut loc între localităţile Chişineu Criş şi Socodor din judeţul Arad .

image

DN79A spre vama Vărşand este foarte bun, iar acest lucru  îi face pe mulţi şoferi să apeseze foarte tare pedala de acceleraţie. Potrivit poliţiştilor, din primele date se pare că şoferul unui autoturism cu numere de Timiş, care se îndrepta spre vamă, a intrat în depăşire, dar din cauza vitezei excesive, nu a mai putut redresa volanul şi a ieşit pe câmp, unde a intrat din plin într-un copac.

image

Tinerii aflaţi pe locurile din faţă, un băiat de 25 de ani şi prietena acestuia, în vârstă de 21 de ani, au decedat pe loc. Pe bancheta din  spate a maşinii se aflau o femeie, fiica sa şi nepotul acesteia. Cele trei  persoane au fost transportate în stare gravă la Spitalul Judeţean din Arad. La faţa locului au ajuns echipajele de descarcerare care au scos victimele din maşina distrusă de impactul cu copacul.

image

„Intervenţia a fost foarte dificilă pentru că autoturismul s-a încolăcit după copac şi ne-am chinuit aproape două ore să scoatem victimele decedate din maşină”, a declarat sergent major Adrian Petran, ISU Arad.

Pompierii au scos cu greu maşina prinsă în copac. Traficul în zonă a fost blocat circa o oră şi jumătate, pentru măsurători şi până când pompierii s-au chinuit să tragă maşina prinsă în copac.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite