Două persoane au ajuns la spital din cauza unui şofer care a trecut pe roşu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a trecut pe roşu
Bărbatul a trecut pe roşu

Un şofer inconştient care s-a urcat băut la volan a trimis la spital două persoane. Incidentul s-a petrecut, miercuri seara, în zona Pieţei Fortuna, în apropiere de benzinărie.

Din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că şoferul unui Nissan a intrat în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului şi a izbit în plin o Dacia Logan care circula regulamentar. Persoanele aflate în Dacie, soţ şi soţie, au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean Arad. Cei prezentţi la faţa locului spun că imediat după ce a provocat accidentul, conducătorul auto vinovat a vrut să fugă, dar a fost prins.

„În urma testării cu etilotestul, şoferul care nu a respectat culoarea roşie a semaforului avea o alcoolemie de 1,13 la mie în aerul expirat”,  spune Daniel Cândea, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Arad.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a fost transportat şi el la spital pentru a i se recolta probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În funcţie de rezultat şi în funcţie de numărul de zile de spitalizare a victimelor, şoferul băut va răspunde în faţa legii.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite