Două lucrări finalizate privind trecerile la nivel cu liniile de tramvai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii Primăriei municipiului Arad au anunţat că au fost finalizate lucrările la mai multe intersecţii, mai exact trecerile la nivel cu liniile de tramvai. Lucrările au început în primăvara acestui an.

Locaţiile finalizate deja sunt: strada Pădurii cu Calea Bodrogului (Pomenirea) şi strada Renaşterii cu Calea Radnei (Calul Bălan). În cadrul proiectului finanţat din fonduri europene mai sunt în lucru intersecţiile de pe strada Pădurii cu Căpitan Ignat şi Bulevardul Titulescu cu Pasajul de pe Voinicilor (giratoriu Billa).

Valoarea totală a proiectului este de 19 milioane de lei, din care 15 milioane reprezintă finanţare UE în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană a municipiului Arad. Proiectul vizează amenajarea trecerilor la nivel cu liniile de tramvai din 25 de intersecţii situate pe arterele Calea Radnei, Bulevardul Titulescu, strada Pădurii şi strada Petru Rareş.

„În Municpiul Arad avem o investiţie pe fonduri europene. Este vorba despre investiţia care va rezolva în 25 de intersecţii, calea de rulare a tramvaiului. În acest moment am finalizat două intersecţii”, spun reprezentanţii primăriei.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite