Două case au fost sparte în mai puţin de o oră şi în alte zece au dat târcoale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casă jefuită
Casă jefuită

Hoţii au fugit  cu o pradă bogată, zeci de mii de euro şi bujuterii de familie. Poliţiştii arădeni caută o bandă de ţigani, formată din bărbaţi, femei şi chiar copii. Hoţii au tupeu, de vreme ce au acţionat în plină zi. Şi-au urmărit  victimele şi au dat lovitura în câteva minute. “La noi au intrat cu cheia găsită  ascunsă sub poartă.

Au mers la fix. Soţia plecase la şcoală, iar eu cu soacra am lipsit 20 minute cât am mers la bancă”, a declarat Eugen Nacu, păgubit. Destul timp pentru nişte hoţi puşi pe treabă.

De altfel, au intrat în  casă foarte uşor şi au găsit în prima încăpere tot ce şi-au dorit, 1000 euro şi bijuterii din aur. În mai puţin de o oră, aceeaşi hoţi aveau să spargă casa unui medic.

Oamenii ţineau banii obţinuţi după vânzarea unui apartament, dar şi economiile de o viaţă, în sertarul unui dulap. “Ne-am dat seama târziu că au intrat, doar dulapul din dormitor era răvăşit. Mi s-a făcut rău, vă daţi seama, în  astfel de vremuri să îţi fure tot”, a spus o altă păgubită.

 Poliţiştii cred că au de-a face cu hoţi voiajori, din sudul ţării, care  circulă cu o maşină verde, cu numere de Franţa. „Hoţii au intrat în  mai multe case, au întrebat dacă proprietarii vând pene, ţuică sau alte lucruri. Unde nu au găsit pe nimeni au acţionat, mai ales că în   zona aceasta oamenii îşi lasă cheile agăţate pe poartă sau sub poartă”, a declarat comisar şef Ştefan Troiac,

Poliţia Nădlac. Poliţiştii arădeni speră că cei care au informaţii despre hoţi să sune imediat la 112 . Se pare ca aceeaşi bandă a acţionat, anul trecut, în  alte oraşe din judeţul Arad. 


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite