Două asociații religioase pregătesc un marș de amploare împotriva avortului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marșul va avea loc în centrul Aradului
Marșul va avea loc în centrul Aradului

Două asociaţii creştin-ortodoxe vor organiza sâmbătă un amplu marş împotriva avortului. „Marşul pentru viaţă“ este organizat de Asociaţia Drept, în parteneriat cu Asociaţia Alege Viaţa, aceeaşi care se luptă pentru introducerea orei de religie la clasele pregătitoare şi stoparea avortului, campanie care se derulează în mai multe unităţi şcolare din judeţul Arad

.Primul marș de acest gen organizat organizat în Arad, va avea loc sâmbătă, 24 martie, şi va începe de la ora 11.45 în Piaţa Avram Iancu, unde este punctul de întâlnire. Marşul continuă spre Primărie cu o oprire la spitalul matern şi se va finaliza în faţa Catedralei Ortodoxe „Sfânta Treime”, de la Podgoria, cu o cruce de lumânări în memoria copiilor ucişi prin avort.

„Prin acest «Marş pentru viaţă», care va avea loc în pragul marii sărbători de Bunavestire, vom trage un semnal de alarmă privitor la marea dramă a avortului în România. Scopul Marşului pentru Viaţă este afirmarea dreptului la viaţă al copiilor nenăscuţi din momentul concepţiei, respectul faţă de viaţă în toate fazele şi ipostazele ei, nevoia de sprijinire a familiei ca temelie a societăţii“,a declarat Ana Maria Jitea, coordonatoarea Campaniei Alege Viaţa în şcolile din judeţul Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite