Dorina Lupşe va continua greva foamei şi în această săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorina Lupşe nu vrea să cedeze
Dorina Lupşe nu vrea să cedeze

Dorina Lupşe, preşedintele Uniunii Asociaţilor Locative din Arad renunţă în continuare să mănânce în semn de solidaritate cu învăţătoarea  Cristina Anghel din Caracal, care de peste 55 de zile se află în greva foamei.

Dorina Lupşe are patru zile de când bea doar lichide.

„Încep să simt o stare de slăbire. De patru zile am consumat doar lichide. Până acum nu am avut probleme. Voi continua această formă de protest până când se va decide cineva să rezolve problemele învăţătoarei. Nu este normal ce se întâmplă la noi în ţară”, spune Dorina Lupşe.

Citeşte şi: Profesorii vasluieni sunt alături de Crinstina Anghel

Aceasta a mai spus că de când se află în greva foamei a primit zeci de telefoane de la preşedinţii de blocuri, de la prieteni, însă nici un semn de la autorităţile locale.

„Apropiaţi m-au sfătuit să renunţ la protest, deoarece nu îmi va face bine la sănătate. Singurul care m-a contactat în aceste zile a fost consilierul local liberal Cristian Moisescu în rest nimeni, nici un reprezentant al autorităţii locale”, mai spune preşedinta.

Alături de ea sunt şi cei de la Consiliul Local Civic din Arad, dar şi colegii de serviciu.

„Uniunea Locală a Asociaţilor Locative Arad face parte din Consiliul Local Civic. Noi am susţinut-o încă de la început pe Dorina Lupşe şi vom face acest lucru în continuare. Îi suntem alături atâta cât va fi nevoie. Este o femeie putenică, care încearcă să facă dreptate şi să fie alături de alte femei din ţara asta”, spune Dan Artimon, preşedintele Consiliului Local Civic.

Vicepreşedintele Uniunii, Vasile Arion a spus şi el că este alături şi că în momentul când nu va mai putea o va înlocui. „Vom face cu rândul până cineva va ţine cont şi de doleanţele românilor”, spune Vasile Arion. 

În aceste zile sunt aşteptate să i se alăture protestului, preşedintei ULAL şi alte femei aflate în funcţii de conducere.

„Îmi doresc să mi se alăture  mai multe persoane”, mai spune preşedintele ULAL Arad.

 Pentru că au trecut mai multe zile de când nu a mâncat nimic, starea de sănătate a femeii aflate în greva foamei va fi monitorizată de către un medic.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite