Doi verișori au fost reținuți după ce au băgat un bărbat în comă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva zile de la scandalul monstru pe care doi bărbați l-au provocat într-un  bar din Ineu, Parchetul de pe lângă Tribunalul Aras a luat decizia ca aceștia să fie reținuți și acuzați de tentativă de omor. Asta după ce victima a intrat în comă.

Gheorghe Râmboiu în vârstă de 19 ani și verișorul său Marius Râmboiu, au fost reținuți astăzi de procurorii arădeni după ce s-a stabilit că viața celui pe care l-au bătut măr a fost pusă în pericol. Incidentul s-a petrecut în urmă cu câteva zile, mai exatc pe data de 17 august, într=un bar din localitatea Ineu, acolo unde atât victima cât și agresorii locuiesc. În urma unor discuții contradictorii, cei doi verișori s-au năpustit asupra victimei și fără saă ezite prea mult, l-au lovit cu un scaun în cap. Victima a ajuns la spital însă medicii i-au oferit îngrijiri medicale iar starea sa era stabilă.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor iar ulterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ineu. Inițial cei doi verișori au fost cercetați pentru loviri sau alte violențe. Situația însă s-a complicat. Asta după ce starea de sănătate a victimei s-a agravat de la o zi la alta.

„Partea vătămată a fost transportată şi internată la Spitalul Judeţean Timişoara, iar starea sa s-a agravat progresiv şi a intrat în comă. Potrivit raportului medico-legal întocmit în cauză, agresiunea fizică pe care a suferit-o i-a pus viaţa în pericol. În prezent, starea de sănătate a  părţii vătămate,  în vârstă de 36 ani, este gravă, şansele sale de supravieţuire fiind reduse”, a declarat Marius Neculcea, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Imediat ce a venit decizia medicilor, procurorii arădeni au preluat cazul și au luat măsuri împotriva celro doi. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie propuși pentru arestare preventivă.  Cei doi sunt acuzați de tentativă de omor calificat, faptă pentru care riscă până la 15 ani de închisoare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite