Doi tineri care dădeau spargeri peste spargeri pe Valea Mureşului au fost reţinuţi de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii au fost audiaţi de poliţişti
Tinerii au fost audiaţi de poliţişti

După luni întregi de filări şi cercetări, poliţiştii arădeni au reuşit să dea de urma hoţilor care îşi făcuseră un obicei de a da atacul în parcările de pe Drumul Naţional 7. Ultima spargere a fost însă cu ghionion pentru cei doi tineri, care acum sunt cercetaţi penal de anchetatori.

Oamenii legii au reuşit să pună mâna pe suspecţii mai multor furturi de pe Valea Mureşului, asta după ce luni la rând fuseseră sesizaţi cu privire la numeroase furturi ce aveau loc în zona localităţilor situate pe Drumul Naţional 7.

Ultima oară, un bărbat a apelat la ajutorul poliţiştilor după ce peste noapte s-a trezit fără cei doi acumulatori în valoare de 1.500 de lei,  montaţi pe autocamionul marca Roman, care era parcat în faţa locuinţei sale. Pentru că de această dată nu au fost atât de atenţi, poliţiştilor nu le-a fost foarte greu să pună mâna pe suspecţi. Este vorba de doi tineri în vârstă de 23 de ani din localitatea Zăbrani. În urma unei percheziţii, poliţiştii au găsit bunurile sustrase, pe care le-au înapoiat proprietarului.


Nu mică le-a fost mirarea poliţiştilor, când în urma audierilor, şi-au dat seama că cei doi se fac vinovaţi şi de alte furturi.
„Cercetările efectuate de către poliţişti au condus la faptul că în cursul lunii februarie au pătruns şi sustras din curtea  unui imobil, două radiatoare de camion, aparţinând unui localnic din Lipova. În urma extinderii cerce­tărilor s-a stabilit faptul că, în cursul lunii ianuarie 2011, doi dintre suspecţi, au mai sustras doi acumulatori auto în valoare de 1000 lei, de pe un autocamion marca Saviem, ce se afla parcat pe marginea D.J. 682 între localităţile Lipova şi Ususău, iar în noaptea de 30/31.05.2011, au sustras un radiator din alamă în valoare de 1000 lei, ce se afla depozitat într-un garaj  din Lipova”, a declarat subcomisar Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.


Tinerii sunt acuzaţi de furt calificat iar oamenii legii continuă cercetările încercând să stabilească dacă se fac vinovaţi şi în alte cazuri similare.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite