Doi medici din judeţul Arad sunt acuzaţi de luare de mită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi medici din Arad, mai exact un ginecolog şi un anestezist de la Spitalul Orăşenesc Ineu au fost trimişi în judecată de procurorii de pe lângă Tribunalul Arad pentru că ar fi luat mită de la o pacientă.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad au trimis un comunicat de presă în care se arată că procurorii arădeni au dispus trimiterea în judecată a lui Sergiu Poiată, medic specialist obstetrică-ginecologie, şi a lui Gheorghe Arion, medic anestezist.

„În data de 3 aprilie 2012, Sergiu Poiată i-a pretins denunţătoarei suma de 1.400 de lei. Banii urmau să fie distribuiţi echipei medicale care asigura intervenţia de specialitate prin cezariană, sume precizate succesiv, în data de 18 aprilie, la 1.000 de lei pentru sine, şi 400 de lei destinată medicului anestezist, inculpatul Arion Gheorghe, care, la rândul său, a doua zi, personal, a solicitat suma de 350 de lei, în vederea îndeplinirii atribuţiilor specifice de serviciu”, se menţionează în comunicatul de presă.

Potrivit procurorilor, la data de 19 aprilie cei doi medici au primit de la pacientă sumele solicitate. Cei doi medici au fost trimişi în judecată pentru comiterea infracţiunii de luare de mită iar dosarul a fost înaintat spre soluţionare Tribunalului Arad.


Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite