Doi fraţi, principalii suspecți în cazul crimei de la Sâmpetru German sunt dați în urmărire

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Suspecţii au fost ridicaţi de acasă ieri, în urma unei descinderi
Suspecţii au fost ridicaţi de acasă ieri, în urma unei descinderi

Fraţii care l-au snopit în bătaie pe concubinul mamei lor au dispărut fără urmă, iar poliţiştii i-au dat în urmărire generală. O crimă făcută în noaptea de 21 spre 22 iulie 2008 se apropie de rezolvare.

Până acum, au fost ridicate de la domiciliu două persoane, pentru audieri. Principalul suspect, Olaru Gheorghe Florentin, este dat în urmărire generală, după ce ieri dimineaţă a fost citat să se prezinte la postul de poliţie al comunei Secusigiu, dar a dispărut.

Potrivit poliţiştilor, şi fratele său, Olaru Claudiu ar fi plecat la muncă în Italia. Oamenii legii continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate gradul de vinovăţiei al fiecăruia dintre cei patru suspecţi.

În noaptea de 21 spre 22 iulie 2008, fraţii Florentin Olaru şi Claudiu Olaru, împreună cu mama lor şi cu alte două persoane, au plecat in căutarea fostului concubin al acesteia. Filmul refăcut de anchetatori arată că, după ce l-au găsit pe o stradă lăturalnică din localitate, cei doi l-au bătut cu picioarele, pumnii şi cu bâtele pe Vasile Dumitru de 40 de ani. Atacatorii l-au lăsat intr-o baltă de sânge pe bărbat şi în stare de comă. Victima a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Starea victimei s-a agravat iar bărbatul a fost transferat la Spitalul din Timişoara, unde a decedat.

Ieri după-masă, doi dintre suspecţi au fost ridicaţi de la domiciliu în urma unei descinderi şi audiaţi până noaptea târziu. În această dimineaţă, cei doi suspecţie au fost eliberaţi. „I-am eliberat pentru că nu putem dovedi implicarea lor în cauză”, a declarat procurorul Florin Roman. Fraţii Olaru nu au fost încă găsiţi.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite