Doi copii au fost sechestrați și înfometați pentru ca mama lor să se prostitueze

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Minorii au fost sechestrați și ținuți fără hrană
Minorii au fost sechestrați și ținuți fără hrană

Timp de doi ani, o femeie a fost forțată să se prostitueze, fiind în permanență amenințată că viața copiilor ei va fi în pericol. Procurorii arată că micuții, în vârstă de cinci și opt ani, au fost sechestrați, înfometați și ținuți în condiții mizerabile, pentru a o determina pe mamă să se prostitueze, atât în țară cât și în străinătate.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Arad au reușit să îi salveze pe cei doi minori la timp. Aceștia au descoperit că Luminița Mirela Rădulescu, în vârstă de 35 de ani, din Arad, împreună cu alte persoane, a reușit, prin amenințare și violență extremă, să obțină sume considerabile de bani, exploatând-o sexual pe tânăra arădeană I.M.C.. Aceasta era forțată să se prostitueze atât în Arad, Baia Mare dar și în Olanda.

Copii, ținuți în condiții greu de imaginat

Procurorii au aflat că Luminița Rădulescu a lăsat-o pe tânăra arădeană fără acte de identitate și au amenințat-o constant cu moartea. Mai groaznic decât atât, cei doi copii ai femeii au fost supuși unor suferințe incredibile. Minorii au fost sechestrați, înfometați și în condiții mizere.
Imediat ce au  intrat pe fir, oamenii legii au reținut-o pe Luminița Rădulescu și au prezentat cazul în fața magistraților arădeni care au decis arestarea preventivă a femeii pentru 29 de zile.

“Luminița Rădulescu este acuzată de lipsire de libertate în mod ilegal și trafic de persoane. Aceasta riscă până la 20 de închisoare”, au declarat surse din cadrul anchetatorilor.



Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite