Doi bărbați din Pecica s-au luat la bătaie după ce au băut mai multe pahare cu alcool

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au consumat mai multe pahare de alcool după care au început să-și împartă pumni și picioare. Este isprava a doi bărbați din Pecica care ieri au petrecut într-un bar din localitate după care au ajuns în atenția medicilor.

B.P. de 25 de ani a pus mâna pe o bucată de fier și l-a lovit de mai multe ori în cap pe cel care cu câteva minute în urmă i-a fost tovarăș de pahar. Victima, T.V. de 25 de ani a ajuns în stare gravă la spital, unde medicii i-au eliberat un certificat medico-legal de 12 zile de îngrijiri medicale.

Jandarmii i-au întocmit agresorului un dosar penal. “Cetăţenii care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale (furturi, tâlhării, loviri, ameninţări etc.) sau sunt victimele unor astfel de fapte, pot solicita sprijinul jandarmilor la orice oră din zi şi din noapte, apelând numărul unic de urgenţă 112, sau direct la dispeceratul  Jandarmeriei Arad, la numărul de telefon 0257/514900, asigurându-i că echipajele mobile de jandarmi vor interveni în cel mai scurt timp în sprijin”, a declarat Florin Zapodean, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Arad.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite