Doi arădeni care transportau țigări netimbrate au fost opriți prin focuri de armă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii legii îi cercetează pe cei doi bărbați
Oamenii legii îi cercetează pe cei doi bărbați

Intervenție dificilă pentru polițiștii arădeni, azi noapte, când au încercat să oprească doi indivizi care transportau mai multe cartușe de țigări netimbrate.

Pentru că nu au vrut să oprească la semnalele oamenilor legii, cei doi arădeni au fost urmăriți ca în filme prin centrul orașului. Polițiștii au folosit la un moment dat mai multe focuri de armă pentru ca cei doi bărbați să oprească mașina.

“Ofițerii SIF, împreună cu polițiștii au încercat să oprească în trafic un autoturism marca Chrysler Voyager. Șoferul nu a oprit la semnalele polițistului, astfel că acesta a fost nevoit să execute un foc de avertisement în plan vertical”, a declarat Camelia Tuduce, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Cei doi bărbați aveau în mașină 300.000 de pachete de țigări netimbrate și suma de 7.360 de euro. Romulus C. în vârstă de 50 de ani și Claudiu Mihail O. în vârstă de 31 de ani au fost amendați contravențional cu 100.000 lei.  De asemenea, polițiștii au ridicat țigările netimbrate în valoare de aproximativ 90.000 de lei, în vederea confiscării și au reținut suma de 7.360 euro.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite