Doi tineri teribilişti au ajuns cu maşina în lacul de la pădurea Ceala

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri teribilişti au ajuns cu maşina unui prieten în lacul de agrement  din pădurea Ceala, după ce au efectuat diverse manevre spectaculoase. Cei doi au scăpat însa doar cu câteva contuzii şi nu au avut nevoie de spitalizare.

Tinerii au împrumutat maşina de la fiul proprietarului, care a fost anunţat de cele întâmplate, de poliţişti. Mai grav este că cei doi  consumaseră înainte şi alcool.

Autoturismul a ajuns în lac cu tot cu pasageri. Pentru scoaterea maşinii ei au avut însă nevoie de ajutorul pompierilor.

În plus, agenţii s-au înţeles cu greu, cu cei doi, pentru că, iniţial, nu au vrut să recunoască cine s-a aflat la volan.


 
Agentii de la ordine publică au solicitat şi ajutorul celor de la rutieră,  deoarece exista suspiciunea că tinerii au consumat alcool.

Oamenii, care erau la picnic, în zonă s-au declarat revoltaţi de atitudinea şoferului, care putea să lovească pe cineva.

 “Nu este posibil să vin la pădure, să mă odihnesc şi aici să fiu în pericol. Să mă calce cu maşina nişte inconştienţi”, a apsus Cosmin Ţundre, un arădean venit la picnic.
  
În mod normal, pentru o astfel de faptă, cel care s-a aflat la volan ar putea fi cercetat penal, însă, legislaţia consideră că un astfel de drum nu este un drum public, ci forestier, aşa că tânărul ar putea scăpa doar cu o amendă.

image
Arad



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite