Arad: Doi tineri sunt cercetaţi după ce au furat o sticlă de wisky în valoare de 2.000 lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad, a intervenit pentru prinderea a două persoane care în complicitate au sustras mai multe produse dintr-un magazin.

La auzul strigătelor unei femei, cu privire la faptul ca au fost sustrase mai multe produse dintr-un magazin şi a gesturilor acesteia care indicau două persoane, jandarmii au acţionat imediat.

În urma verificărilor făcute au fost identificati B.M. Marius în vârstă de 25 de ani, din localitatea Cheveşu Mare, judeţul Timiş şi I.A. Mihaela în vârstă de 19 ani din Şag, judeţul Timiş.

Cei doi  au intrat într-un magazin situat pe strada Nicolae Titulescu din municipiu, unde în timp ce tânărul distrăgea atenţia vânzătoarei, I.A. Mihaela a sustras de pe raft, ascunzând sub haină, o sticlă de wisky „Chivas Regal” vechi de 20 de ani cu o valoare de vânzare de 2.000 lei.

În urma controlului corporal preventiv efectuat de jandarmi, a fost găsită asupra tinerei sticlă de wisky, care a fost restituită ulterior reprezentantului magazinului.

Jandarmii i-au întocmit tinerei actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, sub aspectul infracţiunii de furt calificat, iar bărbatului pentru complicitate la furt.

Arad



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite